تبلیغات

خطر بروز دیابت در زنان با مصرف برخی اسیدهای چرب -آکا

1395/08/01

سایت کودک ، نی نی آکاسلامت بانوان بهداشت خانم ها ,[categoriy]

خطر بروز دیابت در زنان با مصرف برخی اسیدهای چرب -آکاخطر بروز دیابت در زنان با مصرف برخی اسیدهای چرب -آکا

آکاایران: خطر بروز دیابت در زنان با مصرف برخی اسیدهای چرب

آکاایران: کارشناسان سلامت معتقدند زنانی که حجم زیادی از خوراکی‌های حاوی انواع مختلف اسیدهای چرب را مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.
به نقل از ایسنا، به طور معمول مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ به دلیل خواص مفیدی که برای سلامتی دارند توصیه می‌شود اما اخیرا در یک مطالعه جدید آشکار شده است که استفاده از برخی انواع خاص امگا ۳ و دیگر اسیدهای چرب ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در زنان افزایش دهد.
به گزارش آکاایران: محققان فرانسوی در این بررسی دریافتند زنانی که از مقدار زیادی گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ و دیگر مواد غذایی سرشار از انواع مختلف اسیدهای چرب مصرف می‌کنند بیشتر احتمال دارد دچار بیماری دیابت نوع ۲ شوند.
یافته به دست آمده باور سنتی که در مورد مصرف این ماده غذایی وجود دارد و فوائد مرتبط با اسیدهای چرب اشباع نشده امگا ۳ موجود در ماهی را نقض می‌کند.
به گفته متخصصان فرانسوی، سلامت بانوان بهداشت خانم ها - اصلی اسیدهای چرب مضر مورد مطالعه گوشت قرمز و ماهی / غذاهای دریایی بوده است. همچنین آنان معتقدند افراد باید از میزان مصرف گوشت قرمز بکاهند چرا که بسیاری از مردم بیش از نیازهای تغذیه‌ای خود از این ماده غذایی مصرف می‌کنند.
به گزارش هلث دی نیوز، در این بررسی بیش از ۷۱ هزار زن در فاصله سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۱۱ مورد مطالعه قرار گرفتند که دچار بیماری دیابت نبودند. همچنین در بررسی روی عادات غذایی و میزان مصرف انواع اسیدهای چرب مشخص شد زنانی که از بیشترین مقدار اسیدهای چرب مصرفی را در رژیم غذایی روزانه خود دارند ۲۶ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

سلامت بانوان بهداشت خانم ها -

 مطالب مرتبط

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جم آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق [email protected] گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

بزودی

جدیدترین اخبار